GeoTrap kissanhiekka

GeoTrap kissanhiekka

Valitse kissanhiekka aina kissan mieltymysten mukaan. Löydät kissallesi sopivimman kuivikkeen vain kokeilemalla.

GeoTrap kissanhiekka on perinteinen savihiekkapohjainen kissanhiekka.

100 % luonnontuote: GeoTrap kissanhiekka on yhdistelmä valikoituja ja tutkittuja savimineraaleja. Hiekkaan ei ole lisätty hajusteita tai talkkia. Se on valmistettu pienistä savirakeista, jotka kastuessaan kasaantuvat yhteen.

Sisältää: bentoniitti + zeoliitti + GeoTrap

Bentoniitti saa aikaan tehokkaan paakkuuntumisen, Zeoliitti parantaa imukykyä ja GeoTrap estää haisevan ammoniakin muodostumisen.

Edut:
+ pH on ihoystävällinen kissoille.
+ Sitoo nesteen ja epämiellyttävät hajut hiekkaan ja pitää huoneilman raikkaana.
+ Nopea paakkuuntuminen pitää lopun hiekasta kuivana.
+ Riittoisaa.

Kissanhiekkaa ei saa laittaa viemäriin, koska paakut saattavat tukkia putkiston. GeoTrap kissanhiekka soveltuu laitettavaksi kompostiin.

Hiekkalaatikosta kannattaa siivota jätökset kissanhiekkalapiolla päivittäin. Samalla voi lisätä uutta hiekkaa laatikkoon. Hiekat kannattaa vaihtaa kokonaan vähintään kuukausittain. Samalla hiekkalaatikko pestään astianpesuaineella tai kissanvessan pesuaineella.

Mikäli lemmikki tekee tarpeensa vääriin paikkoihin, on tärkeää kiinnittää erityishuomiota hiekkalaatikon säännölliseen siivoamiseen, sekä kokeilla erilaisia hiekkavaihtoehtoja.

Myyntipaikat

Saatavilla seuraavasti: Prismat ja muut S-ryhmän kaupat

Voit ostaa myös meiltä, jolloin saat hiekat suoraan kotiin toimitettuna. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.