GeoTrap haju- ja ravinnesieppari huussiin

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari huussiin

GeoTrap on mineraalipohjainen suodatushiekka, joka sitoo itseensä enemmän ammoniumtyppeä kuin mikään vastaava mineraali tai materiaali. Typensitomisen jälkeen tuotetta on mahdollista käyttää typpeä sisältävänä maanparannusaineena, josta typpi ei valu ympäröiviin vesistöihin eikä haihdu ilmaan. Myös fosforia saadaan saostumaan GeoTrapin avulla.

Kuivakäymälöihin soveltuva mineraalipohjainen GeoTrap ravinnesieppari on kehitetty estämään erityisesti typen ja fosforin valuminen ympäristöön. Suotoveden pistekuormitus saattaa muuten rehevöittää lähivesistöjä tai pilata pohjaveden. GeoTrap vähentää myös hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista. Ravinteilla ladattu GeoTrap on erinomainen ja luonnollinen tapa antaa kasveille niiden tarvitsemat ravinteet.

KÄYTTÖOHJE: Perinteiseen ja kompostoivaan kuivakäymälään sirotellaan GeoTrapia 1-2 ruokalusikallista/käynti. Lisäksi käytetään kuiviketta normaaliin tapaan. Kompostointia aloitettaessa on suositeltavaa laittaa pohjalle pari litraa GeoTrapia sekoitettuna kuivikkeeseen. Virtsan erottelevissa kuivakäymälöissä sirotellaan noin 1 ruokalusikallinen/käynti ja virtsasäiliö täytetään sopivalla määrällä GeoTrapia. Jos käytät käymälää päivittäin, tarvitset arviolta 10 litraa GeoTrapia noin kahden kuukauden käyttöön henkilöä kohden. Voit käyttää GeoTrapia suodatinmateriaalina myös erillisellä suotonesteen suodattimella varustetuissa kuivakäymälöissä.

Lopputuote on kierrätysravinteilla ladattu GeoTrap NPK ravinne- ja hivenainelisä kasveillesi. Ladatusta GeoTrapista ei haihdu tai huuhtoudu ravinteita niin kuin perinteisistä lannoitteista, mutta ravinteet ovat kuitenkin kasvien hyödynnettävissä.

Myyntipaikat

Saatavilla seuraavasti: AHVENANMAA: Getaboden, K-Matboden i Lumparland, Matkroken BROMARV: M-Skafferi Ett DRAGSFJÄRD: K-extra Kärra EMSALÖ: Byaboden ESPOO: Överby Trädgårdsbutik - Puutarhamyymälä HANKO: S-Rauta HARJAVALTA: Kodintekniikka Mattila Oy INKOO: Kodintavaratalo, Barösundsboden, Oy Wassis Ab dt-center, K-market Lantis KANGASALA: DT-Keskus KARJAA: Rautia Karis järn/Karjaan rauta KASNÄS: K Nära Butik, Kasnäs Handel KEMIÖ: K-market KIRKKONUMMI: Kirkkonummen Maatilapuoti - Gårdsboden i Kyrkslätt, Puutarhaliike Reiman KLAUKKALA: K-rauta Klaukkala KOKKOLA: Minimani Kokkola KONNUSLAHTI: K-Market Kaulamo KORPPOO: K-market Korppoo, Strandboden Korpoström, BMA Miljö LAPINJÄRVI: Rauta-Järn Österholm LAPVÄÄRTTI: K-rauta Rosenback LOVIISA: Loviisan Puutarhakeskus – Lovisa Trädgårdscenter NAUVO: SEO Nauvo, K-market, PARAINEN: Pargas port-Paraisten portti, Garden Center Parainen PELLINKI: Söderby-Boden PORI: K-Rauta Pohjoisväylä PORVOO: Simolin Rautanet RAASEPORI: Trävaruhuset Tammisaari, Rautia Tammisaari, Predium kauppa, Sommaröstrand Skåldö fiskebod, Box handeln, Sandnäsudd kauppa / Sandis saaristokauppa ja -kahvila, Ekenäs Trädgårdsservice RYMÄTTYLÄ: Pikku Vihreä SIPOO: Paipis centralbod Rosmarin TAALINTEHDAS: K-market Matkompis TAMPERE: K-Rauta Otra Nekala TURKU: Talouspörssi VANTAA: K-Rauta 75 VÄSTANFJÄRD: K-extra Knallis